AdBlue til dine dieselkøretøjer

Stadig flere dieselkøretøjer kræver AdBlue for at mindske udslippet af skadelige partikler fra udstødningen. Det har vi taget højde for hos OK, og derfor kan du tanke AdBlue på langt de fleste af vores centralt placerede Truck Diesel-stationer.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Opfylder DIN 70 070-normen

Køb AdBlue hos OK

Dine fordele med AdBlue fra OK

  • Du kan tanke AdBlue på en lang række OK Truck Diesel-stationer

  • AdBlue fås i 10-liters dunke, 210-liters tromler eller 1000-liters containere

  • En 10-liters dunk med AdBlue er en god nødløsning, hvis du skulle løbe tør

  • Reduktion af skadelige udstødnings-gasser

  • Vi leverer hurtigt fra dag til dag

Få et tilbud på AdBlue

Kun den bedste kvalitet hos OK

OK får leveret og sælger AdBlue fra verdens største producent. Og derfor kan du være sikker på, at produktet er 100 % rent og af højeste kvalitet, når du tanker AdBlue hos OK. Kvaliteten er et vigtigt parameter, da et urent produkt kan forårsage skader på dit køretøjs SCR-katalysator. Den gode kvalitet betyder bl.a., at urea-koncentrationen i OK's AdBlue faktisk er på 32,5 %. 

Se gældende listepriser på AdBlue

Dag til dag levering

Tank selv eller få leveret

Vi leverer AdBlue fra dag til dag fra vores lager i Fredericia.
Du kan også selv tanke AdBlue hos OK. Vælg den mængde AdBlue, der passer til dine behov. Vælg mellem:

  • AdBlue i 10-liters dunk
  • AdBlue i 210-liters tromle
  • AdBlue i 1.000-liters container

Hos OK kan du også få alt i tilbehør. Uanset om du har brug for en pumpe til din tromle og container, pistol eller slange, så kan du altid bestille tilbehør samme sted, som du bestiller din AdBlue.

AdBlue giver renere udstødning

EU har skærpet miljøkravet til udstødningsgasser, de såkaldte Nox-partikler, der udledes fra dieselkøretøjer, og som er sundhedsskadelige. Derfor har EU fastsat en grænseværdi for, hvor meget dine køretøjer må udlede.

Stadigt flere lastbiler, dieselbiler og traktorer bliver udstyret med SCR-teknologi (selektiv katalytisk reduktion), som kræver, at du bruger AdBlue. OK’s AdBlue kan bruges i alle køretøjer med Euro 4, Euro 5 og Euro 6-motorer. Derudover lever den naturligvis op til DIN 70 070-normen.

Sådan tanker du AdBlue

Du finder AdBlue-standeren sammen med de øvrige standere. For at sikre at der ikke kommer AdBlue i din dieseltank, er der en magnet i AdBlue-pistolen, som aktiveres af magneten i din AdBlue-tank. Sæt pistolen præcist, så der er god kontakt mellem magneterne. 

I hele Europa kan du tanke AdBlue på offentlige tankstationer og lastbilrastepladser. ​

Find din europæiske AdBlue-forhandler her

 

Få et tilbud på AdBlue

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 12 12 33 - vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mere information