OK giver tryghed omkring samarbejdet

​I mange år har Thingstrup Maskinstation været blandt landets største maskinstationer. Thingstrup leverer maskiner og kompetent mandskab til forskellige opgaver inden for byggeri og anlæg samt landbrug, skovbrug og naturpleje. I mere end 25 år har maskinstationen været kunde og køber i dag diesel, smøremidler, fyringsolie og el hos OK.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

​Godkendte smøremidler giver tryghed

Med flere hundrede maskiner har Thingstrup Maskinstation et betydeligt behov for gode smøremidler. OK er den danske distributør af alle Mobils og Rhenus’ anerkendte smøremidler, men tilbyder desuden et komplet program af egne smøremidler. Smøremidler, som ikke koster en bondegård, men til gengæld er meget velegnede til blandt andet landbruget. 
 
Thingstrup får først og fremmest leveret OK-smøremidler, fordi de har de nødvendige godkendelser til flest landbrugsmaskiner. Derudover er OK’s egne smøremidler meget konkurrencedygtige på prisen, og det er vigtigt for brødrene Peder og Anders Thingstrup, som i 1970’erne overtog maskinstationen efter deres far.​
 

Tillid til leverandøren er vigtig

I mere end 25 år har maskinstationen været kunde hos OK. Forklaringen på det gode langtidsholdbare samarbejde er blandt andet, at OK altid er tæt på. 

”Vores samarbejde med Thingstrup Maskinstation spænder bredt, og derfor er det vigtigt, at vi er i løbende kontakt. Bl.a. om nye krav til smøremidler og nye muligheder på markedet, som kan være relevante og gøre arbejdet nemmere for maskinstationen – vel at mærke uden at vi overrender hinanden. For Peder og Anders har nok at se til,” fortæller Kristian Thomsen, der er Thingstrups faste kontaktperson og distriktschef hos OK. 

Men det handler også om at være klar med et hurtigt svar, når Peder og Anders spørger. Både om stort og småt. Som den lørdag, hvor Anders Thingstrup havde akut behov for AdBlue og ikke vidste, hvordan maskinstationen skulle få fat i AdBlue, og Kristian Thomsen lynhurtigt fandt en god løsning. 

Og det er ikke kun OK, der er glade for samarbejdet. ”For os er det vigtigt, at vi har tillid til vores leverandør. Den personlige relation til Kristian Thomsen gør, at vi har en tryghed omkring samarbejdet. Desuden kan vi altid få rådgivning, hvis vi eksempelvis har brug for et nyt smøremiddel,” fortæller Anders Thingstrup.​


Fakta om samarbejdet

  • Thingstrup Maskinstation har været kunde i mere end 25 år
  • Siden 1996 har maskinstationen været medejer af OK og årligt fået en bid af OK’s overskud
  • Køber diesel, smøremidler, fyringsolie og el fra OK.

Thingstrup Maskinstation

  • Etableret i 1957 af Søren Bach Thingstrup
  • Sønnerne Peder og Anders Thingstrup overtog maskinstationen i 1970’erne
  • Tilbyder maskiner og mandskab til byggeri, anlæg, landbrug, skovbrug og naturpleje.

​Flere fordele som medejer

Thingstrup Maskinstation er også medejer af OK. Det betyder, at maskinstationen hvert år får ekstra kontante fordele lagt oven i OK’s i forvejen konkurrencedygtige priser. 

Siden 1996 har maskinstationen været medejer, så det er blevet til nogle kroner. Hvor meget Thingstrup Maskinstation får udbetalt som medejer, varierer naturligvis fra år til år, men som eksempel fik OK's medejere i 2014 udbetalt 70 mio. i udbytte og tilskrevet 70 mio. i fondsandele. 

”Vi har efterhånden været kunde i mange år og sætter stor pris på, at vi handler hos et selskab, som fokuserer på det danske marked. At OK også er kundeejet er bare en ekstra fordel. Det sikrer, at pengene bliver inden for kredsen, og det er godt for os som kunde, at der ikke er nogen udenforstående, som skal profitere af omsætningen,” slutter en tilfreds Peder Thingstrup.​​