Dieselolie til erhverv

​OK's dieselolie giver dig ren og effektiv forbrænding, høj ydeevne og optimal brændstoføkonomi. Vores dieselolie overholder den europæiske standard for diesel EN590, og vores tranportdiesel er tilsat 7 % biodiesel.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Optimal beskyttelse af motoren

Få dieselolie hos OK

Dine fordele med OK dieselolie

  • Forlænger oliens holdbarhed

  • Kan bruges i alle dieselmotorer

  • Gode koldstarts-egenskaber

  • Mindre støj og os fra motoren

  • Mindre forbrug af brændstof

Få tilbud på dieselolie

Dieselolie af høj kvalitet der beskytter din motor

OK dieselolie er tilsat en additivpakke, der beskytter din motor mod korrosion og belægning på ventiler og injektionsdyser. Vores dieselolie medvirker også til at fjerne eksisterende belægninger i motoren.

Sammensætningen af additiver i dieselolien minimerer skumning, når du fylder på, og forlænger oliens holdbarhed, når den lagres.

Frostsikret dieselolie der giver mindre støj

Cetantallet ligger på minimum 51. Jo højere cetantal, jo bedre tændvillighed og kontrolleret forbrænding i motoren. Når du bruger vores dieselolie, får du særligt gode koldstartsegenskaber og mindre støj og os fra motoren.

Vi har 4 forskellige typer dieselolie

Transportdiesel: Ufarvet diesel tilsat 7 % biodiesel. Denne dieselolie er den eneste, du må bruge til indregistrerede køretøjer, der kører på offentlige veje. Det er derfor også den eneste dieselolie, du kan tanke på tankstationer og Truck Diesel-stationer.

Landbrugsdiesel: Farvet dieselolie uden tilsætning af biodiesel. Denne dieselolie må du bruge til maskiner og køretøjer, der ikke er indregistrerede og ikke kører på offentlige veje. Denne dieselolie må ikke bruges som transportdiesel.

Off Road Diesel: Ufarvet dieselolie uden tilsætning af biodiesel. Denne type kan du f.eks. bruge til forsyningstanke og maskiner, som ikke kører på offentlige veje. Du kan også bruge den i nødstrømsanlæg. Denne dieselolie må ikke bruges som transportdiesel.

Marinediesel: Dieselolie uden tilsætning af biodiesel. Må anvendes i dieseldrevne fartøjer, og du kan tanke den fra havneanlæg.

Mere information