Energiforvaltning+ Fastpris

Energiforvaltning+ Fastpris er til dig med et el-forbrug over 500.000 kWh. Med energiforvaltning køber vi ind over en periode med både høje og lave priser, og fastsætter prisen ud fra gennemsnittet af indkøbspriserne.​​​​​​

Få en fast lav pris uden risiko 

En langvarig indkøbsstrategi gør det muligt at opnå en bedre pris. I indkøbsperioden har du desuden mulighed for at reducere dine udgifter ved hjælp af en aktiv investering. Vi kalder det Aktiv forvaltning.
 

Aktiv forvaltning

Med Energiforvaltning+ Fastpris investeres 4 øre pr. kWh af dit samlede elforbrug. Afkastet bruger vi til at reducere den endelige elpris. Når el-indkøbet er afsluttet, får du besked om afkastet af din investering, som fratrækkes elprisen.

Er Energiforvaltning+ Fastpris noget for dig?

Vi vil gerne hjælpe dig med en individuel vurdering af, om Energiforvaltning+ Fastpris er den bedste løsning for din virksomhed. Klik og udfyld tilbudsformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 
Få energiforvaltning+ El

Dine fordele

  1. Fastpris ved leverancens start
  2. Løbende rapporter om indkøb og investering
  3. Alle aftagesteder kan inkluderes i aftalen
  4. Reducer prisen med Aktiv forvaltning
  5. Personlig rådgivning og sparring.
Ok el - fem stjerner på Trustpilot

Dejligt nemt

"Behagelig og forståelig rådgivning om skiftet til ny og billigere el leverandør. Det er bare gået gnidningsløst og der er samme styrke i strømme som altid".

Marianne, 5. januar 2016

OK får 5 stjerner på Trustpilot

Jeg er bare rigtig godt tilfreds!

"Jeg får altid en god service. Det er hurtigt og nemt. Deres hjemmeside er også brugervenlig."

Bente, 12. februar 2016