Få lave priser med OK Erhvervspulje

OK Erhvervspulje er til dig med et elforbrug under 500.000 kWh. Selvom du har et mindre elforbrug, kan du med en erhvervspulje opnå de samme lave elpriser som store virksomheder.​

Nogle gange er det en stor fordel at være lille

Med en OK El Erhvervspulje bliver dit elindkøb lagt sammen i en pulje med en række andre kunder. Vi foretager et samlet indkøb til hele puljen – fordelt over hele året, og når prisen er mest fordelagtig.
 
Du opnår de samme lave elpriser som store virksomheder, og får el til en pris, der er fastlagt pr. kvartal, og som er beregnet ud fra gennemsnittet af markedsprisen på el.
 

Kombination af fastpris og spotpris

På denne måde kombineres fastpriser fra terminsmarkedet og spotpriser. Fordelingen på både fast- og spotpriser sikrer, at priserne i puljen følger udviklingen på markedet, men med en større stabilitet og forudsigelighed end en ren spotaftale.

​Hvilket elprodukt skal du vælge?

Se hvordan elmarkedet fungerer


Er OK El Erhvervspulje noget for dig?

Vi vil gerne hjælpe dig med en individuel vurdering af, om en erhvervspulje er den bedste løsning for din virksomhed. Klik og udfyld tilbudsformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
 
Få erhvervspulje el fra OK

Dine fordele OK Erhvervspulje El

  1. Du opnår stordriftsfordele
  2. Samlet indkøb, når el-prisen er mest fordelagtig
  3. Skift til en fastprisaftale uden beregning.
OK's service får 5 stjerner på Trustpilot

Super god service!

"Fantastisk service og søde medarbejdere. Jeg fik hjælp med en besværlig opgave lige med det samme. :-) Meget tilfredsstillende! :-)"

Kristina, 8. marts 2016