Landbrugspulje el

Selvom du har et mindre elforbrug, kan du med OK El Landbrugspulje opnå de samme lave elpriser som store virksomheder. Og du betaler ikke noget abonnement.​​​​​​​​

Nogle gange er det en stor fordel at være lille

Med en OK El Landbrugspulje bliver dit elindkøb lagt sammen i en pulje med en række andre kunder.
 
Vi foretager et samlet indkøb til hele puljen – fordelt over hele året, og når prisen er mest fordelagtig. Du opnår de samme lave elpriser som store virksomheder, og får el til en pris, der er fastlagt pr. kvartal, og beregnet ud fra gennemsnittet af markedsprisen på el.
 
På denne måde kombineres fastpriser fra terminsmarkedet og spotpriser. Fordelingen på både fast- og spotpriser sikrer, at priserne i OK El Landbrugspulje følger udviklingen på markedet, men med en større stabilitet og forudsigelighed end en ren spotaftale.
 

​Er OK Landbrugspulje noget for dig?

Vi vil gerne hjælpe dig med at vurdere, om OK Landbrugspulje er den bedste løsning for din virksomhed. Udfyld formularen, så vil en af vores rådgivere kontakte dig hurtigst muligt.

 

Få Landbrugspulje El fra OK

Dine fordele med OK El Landbrugspulje

  1. Opnå stordriftsfordele
  2. Din el indkøbes, når prisen er fordelagtig
  3. Kombination af fast- og spotpriser
  4. Skift til fastprisaftale uden beregning.
Ok el - fem stjerner på Trustpilot

Dejligt nemt

"Behagelig og forståelig rådgivning om skiftet til ny og billigere el leverandør. Det er bare gået gnidningsløst og der er samme styrke i strømme som altid".

Marianne, 5. januar 2016

OK's service får 5 stjerner på Trustpilot

Super god service!

"Fantastisk service og søde medarbejdere. Jeg fik hjælp med en besværlig opgave lige med det samme. :-) Meget tilfredsstillende! :-)"

Kristina, 8. marts 2016