Lige nu: Spar 20 % på den rene elpris

Lige nu kan du spare 20 % på den rene elpris – i et helt år*. Du kan bestille frem til 30.11. 2017. Og rabatten gives på OK El Fastpris. På den måde er du sikret billig el – også selvom markedsprisen skulle stige. Det, synes vi, er mere end OK.​​​​​​

Intet abonnement på din el

Du får overblik over dine udgifter - og slipper for ubehagelige overraskelser - fordi du betaler en fast pris for din el. Har du el fra OK, betaler du ikke noget abonnement - du betaler kun for dit forbrug.
 

El til fast pris - fast budget

Når du køber OK El Fastpris, så fastlåser vi den gældende pris. Uanset hvor meget priserne stiger, er du sikret billig el til den aftalte pris. Ønsker du at skifte til OK, skal du bare bestille et tilbud, så kontakter vi dig og klarer resten for dig.
 

Vi har flere gode tilbud på el

Har du et elforbrug over 100.000 kWh/år, har vi selvfølgelig også et godt tilbud til dig. Ring til os på 89 32 23 40.
Få billig el til fast pris hos OK
Få el til en god lav pris

Få en god fast pris på el

  1. Vi klarer skiftet for dig
  2. Ingen bekymringer om prisstigninger


 

​Hvilket elprodukt skal du vælge?

Se hvordan elmarkedet fungerer


​ ​​

​​
*Rabatten gives på OK El Fastpris i 12 måneder og er i forhold til den aktuelle pris. De 20 % gives alene på den rene elpris og er ekskl. distribution og afgifter til staten. Efter bindingsperioden overgår du til OK El Variabelpris. Tilbuddet gælder for erhvervskunder, som ikke har fået el fra OK de seneste 12 mdr. med et forbrug under 100.000 kWh/år. Med start senest 1.2.2018.​
OK's service får 5 stjerner på Trustpilot

Super god service!

"Fantastisk service og søde medarbejdere. Jeg fik hjælp med en besværlig opgave lige med det samme. :-) Meget tilfredsstillende! :-)"

Kristina, 8. marts 2016

OK får 5 stjerner på Trustpilot

Jeg er bare rigtig godt tilfreds!

"Jeg får altid en god service. Det er hurtigt og nemt. Deres hjemmeside er også brugervenlig."

Bente, 12. februar 2016