Fyringsolie

Hos OK får du altid fyringsolie til en god pris. Vælger du OK Fyringsolie Plus, får du oven i købet mere varme for pengene. Her kan du læse om vores to produkter OK Fyringsolie Plus og OK Fyringsolie Basis.​​​​​​​​​​​​​​
Få fyringsolie fra OK
Mere
varme for
pengene

Fordele med fyringsolie fra OK

  1. Bedre varmeøkonomi
  2. Mere varme for pengene
  3. Mindre olieforbrug
  4. Billigere vedligehold
  5. Bedre for miljøet

OK Fyringsolie Plus

Vi anbefaler, at du bruger OK Fyringsolie Plus, fordi du opnår en række økonomiske og miljømæssige fordele.
 

Bedre varmeøkonomi

Vores Plus-produkt er tilsat et sodhæmmende additiv, der giver en bedre og renere forbrænding af olien. Når du bruger OK Fyringsolie Plus forhindrer du, at der dannes et varmeslugende lag af sod i kedlen. Dermed udnyttes olien bedre, fyret afgiver mere varme og dit olieforbrug bliver mindre.
 

Billigere vedligehold

Mindre sod på fyrets dyser og kedelvægge betyder samtidig billigere vedligeholdelse af oliefyret. Med OK Fyringsolie Plus vil risikoen for tæring af fyret blive mindre, og på længere sigt giver det færre driftsstop.
 
 

Mindre forurening

Det er ikke kun dit varmebudget, der nyder godt af OK Fyringsolie Plus. Ved at begrænse både dannelsen af sod og forbruget af olie, sender du 
færre skadelige partikler ud gennem skorstenen og skåner dermed miljøet. 
 

​OK Fyringsolie Basis

OK Fyringsolie Basis er en billigere olie. Olien er ikke tilsat sodhæmmende additiv, og du opnår derfor ikke de samme økonomiske og miljømæssige fordele, som når du bruger vores Plus-produkt.
 

Frostsikring

Står din olietank et sted, hvor den kan blive udsat for frost, er du sikret ned til 20 minusgrader, uanset om du vælger OK Fyringsolie Plus eller OK Fyringsolie Basis.
 
 

Tilmeld Leverandørservice

Slip for besværet med at huske at betale regningerne til tiden. Tilmeld dit firma til Leverandørservice, så bliver pengene automatisk trukket på din konto til tiden. Det er nemt og enkelt at tilmelde sig.

Det eneste du skal bruge er dit kontonr. til OK, dit bank reg.nr. og kontonr. samt dit CVR-nr.

Kontonr. til OK finder du i øverste højre hjørne på fakturaen.

Tilmeld OK Leverandørservice

Listepriser gældende for den 21.03.2018
Olie pr. 1.000 l/Nm3/kgeks. afgeks. momsinkl. moms

Fyringsolie Plus Farvet

Fyringsolie Plus er tilsat et sodhæmmende additiv, der giver en bedre og renere forbrænding. Du opnår derfor økonomiske og miljømæssige fordele, som mere varme, et mindre olieforbrug og billigere vedligeholdelse. For at undgå forkert brug af diesel og fyringsolie, er dette produkt farvet.

Fyringsolie Plus er frostsikret ned til 20 graders frost.

Prisen er inkl. energisparebidrag på 95,00 kr. ekskl. moms (118,75 kr. inkl. moms) pr. 1.000 liter.
Fyringsolie Plus Farvet
6012,408473,4010591,75

Fyringsolie Basis Farvet

Fyringsolie Basis er en god og billig fyringsolie. Produktet indeholder ikke sodhæmmende additiv, og du vil derfor ikke opnå de samme fordele, som når du bruger Fyringsolie Plus. For at undgå forkert brug af diesel og fyringsolie, er dette produkt farvet.

Fyringsolie Basis er frostsikret ned til 20 graders frost.

Prisen er inkl. energisparebidrag på 95,00 kr. ekskl. moms (118,75 kr. inkl. moms) pr. 1.000 liter.
Fyringsolie Basis Farvet
5840,008301,0010376,25

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 12 12 33 - vi sidder klar til at hjælpe dig.

Få oliefyrsservice hos OK

Enkelt og nemt

"Meldte os til oliefyrservice på nettet. OK ringede og vi fandt en tid. Da montøren kom og så fyret sagde han at vi ikke behøvede den store service pakke der var ønsket, det blev lavet om til et lille sevice - ingen grund til at bruge flere penge på det. Så det var til 5 stjerner!!"

Knud, 10. februar 2016