Naturgas til erhverv

​Vi ved det godt. Vi er hverken de første eller de største, når det gælder salg af naturgas. Til gengæld er vi mere fleksible end de fleste, når det gælder om at sammensætte den helt rigtige løsning. ​​​���​​​​​​​
Få naturgas fra OK
Få en
løsning
der passer
dig

Dine fordele med naturgas

  1. OK Gas Variabelpris til dig, der vil udnytte gevinsten ved prisfald på markedet
  2. OK Gas Fastpris til dig, der ønsker et fast budget uden uforudsete prisstigninger
  3. Få den løsning der passer din virksomhed bedst
Uanset om du ønsker et fast budget uden uforudsete prisstigninger, eller du ønsker at udnytte gevinsten ved prisfald på markedet – har vi den helt rigtige løsning til dig.
 
Du kan læse mere om de forskellige naturgasaftaler her, og så håber vi, du vil kontakte os, så vi kan få en snak om, hvordan vi kan sammensætte en god løsning til dig.


​For skabelonkunder:

 
 

For timeaflæste kunder:

 
 

 

Tilmeld Leverandørservice

Slip for besværet med at huske at betale regningerne til tiden. Tilmeld dit firma til Leverandørservice, så bliver pengene automatisk trukket på din konto til tiden. Det er nemt og enkelt at tilmelde sig.

Det eneste du skal bruge er dit kontonr. til OK, dit bank reg.nr. og kontonr. samt dit CVR-nr.

Kontonr. til OK finder du i øverste højre hjørne på fakturaen.

Tilmeld OK Leverandørservice

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 12 12 33 - vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vil du være medejer af OK?

OK er et 100 % dansk selskab ejet af mere end 13.000 kunder og forhandlere. Som medejer får du indflydelse på OK's udvikling, stemmeret til din lokale kreds og - ikke mindst - økonomiske fordele.

Hos OK får du god service

En rigtig god oplevelse

"Kontakt fra OK var prof. og meget vidende ang. det produkt jeg ønskede, at blive informeret om. Samtalen endte med, at jeg tegnede aftale med OK."

Carsten, 25. marts 2016