Cases og referencer

​Her ser du et udpluk af virksomheder, som OK leverer bl.a. smøreolie til:​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Randers Tandhjulsfabrik

"Vi køber aldrig nogensinde olie uden at have fået en snak og en kop kaffe med OK’s rådgiver. Det tør vi simpelthen ikke. Vi skal altid have deres råd og anbefalinger først," fortæller Lars Bo Nielsen, kvalitets- og produktionschef hos Randers Tandhjulsfabrik.
 

 

Toms Chokolade

”Har vi en problemstilling, er det vigtigt, at vores leverandør kan træde til og har den ekspertise, det kræver at løse problemet. De skal have den nødvendige tekniske indsigt, og det ved vi, OK har”, slutter Per Knudsen.
 
 


Valdemar Birn A/S

”Støbejern er et vanskeligt produkt, som stiller særlige krav til kølesmøremidlerne. Vores rådgiver fra OK Lars Primdahl har fra starten sagt, at det perfekte smøremiddel ikke findes, men det er muligt at finde et godt kompromis. Den ærlighed sætter vi stor pris på” fortælle Susanne Kristensen, laborant hos Valdemar Birn.
 
Læs mere om OK som rådgiver for Valdemar Birn A/S
 

ThyssenKrupp 

”Det har været godt for forretningen at se på vores totalomkostninger på elevatorolien. Og det har været afgørende for os, at vi kunne rådføre os med OK. Den grundige gennemgang og optimering af vores totalomkostninger gør os mere konkurrencedygtige – ikke mindst, fordi vi ikke behøvede at gå på kompromis med kvaliteten,” fortæller Carsten Bjerregaard, som er indkøbschef hos ThyssenKrupp Elevator.
 
 

RM Spaantagning

”Det er vigtigt, at vi har en leverandør, der kan levere hurtigt, når det er nødvendigt, og som har den specialiserede viden om olie, som vi ikke selv har,” fortæller Jørgen Knap, indehaver af RM Spaantagning.


​​Kruså Serviceværksted

”Det gode ved, at det nu er gennem OK, vi køber motorolierne, er, at vi har en fast kontaktperson, som er til at stole på og yderst kompetent. Og så overholder de altid den aftalte leveringstid. De plejer at være super hurtige til at levere, og man får altid det, man har bedt om.” 


Tandhjulsfabriken Horsens A/S

”I produktionen anvender vi adskillige typer af køle- og smøremidler og mineralske olier. Vi er jo ikke olieeksperter, men så kan vi altid få råd og vejledning hos OK. Desuden får vi besøg af OK’s servicetekniker et par gange om måneden. Han tager prøver og kontrollerer væskerne, så vi altid er sikre på, at væskerne fungerer optimalt,” siger Henrik Petersen, direktør hos Villiam Petersen Tandhjulsfabriken Horsens A/S.

Se mere om Tandhjulsfabriken Horsens brug af smøremidler​
OK leverer smøremidler til forskellige erhverv og industrier

 

OK leverer bla. smøreolie til disse virksomheder

Ammeraal Beltech Modular A/S (Unichains)

AROVIT

A/S Bryggeriet Vestfyen

BHJ A/S

Carlsberg Danmark A/S

Dupont Nutrition Biosciences ApS

FiberVisions A/S

Gram Commercial

Hydro Extrusion Denmark A/S

Jyske Avistryk

Linak A/S

MAN Diesel & Turbo

Nobia Denmark A/S

Pro Tech CNC A/S

Randers Tandhjulsfabrik

RM Spaantagning

Rockwool A/S

SKY-LIGHT A/S

STRANDMØLLEN A/S

ThyssenKrupp

Toms Chokolade

Valdemar Birn

Få hjælp til smøre-
midler

Hvis du har brug for hjælp, eller hvis du har spørgsmål til smøremidler, sidder vi klar til at hjælpe dig. Ring til os på 70 12 12 01 eller bestil et tilbud her