Cases og referencer

​Her ser du et udpluk af virksomheder, som OK leverer bl.a. smøreolie til:​​​​​​​​​​​​​​​​

Randers Tandhjulsfabrik

"Vi køber aldrig nogensinde olie uden at have fået en snak og en kop kaffe med OK’s rådgiver. Det tør vi simpelthen ikke. Vi skal altid have deres råd og anbefalinger først," fortæller Lars Bo Nielsen, kvalitets- og produktionschef hos Randers Tandhjulsfabrik.
 

 

Toms Chokolade

”Har vi en problemstilling, er det vigtigt, at vores leverandør kan træde til og har den ekspertise, det kræver at løse problemet. De skal have den nødvendige tekniske indsigt, og det ved vi, OK har”, slutter Per Knudsen.
 
 


Valdemar Birn A/S

”Støbejern er et vanskeligt produkt, som stiller særlige krav til kølesmøremidlerne. Vores rådgiver fra OK Lars Primdahl har fra starten sagt, at det perfekte smøremiddel ikke findes, men det er muligt at finde et godt kompromis. Den ærlighed sætter vi stor pris på” fortælle Susanne Kristensen, laborant hos Valdemar Birn.
 
Læs mere om OK som rådgiver for Valdemar Birn A/S
 

ThyssenKrupp 

”Det har været godt for forretningen at se på vores totalomkostninger på elevatorolien. Og det har været afgørende for os, at vi kunne rådføre os med OK. Den grundige gennemgang og optimering af vores totalomkostninger gør os mere konkurrencedygtige – ikke mindst, fordi vi ikke behøvede at gå på kompromis med kvaliteten,” fortæller Carsten Bjerregaard, som er indkøbschef hos ThyssenKrupp Elevator.
 
 

RM Spaantagning

”Det er vigtigt, at vi har en leverandør, der kan levere hurtigt, når det er nødvendigt, og som har den specialiserede viden om olie, som vi ikke selv har,” fortæller Jørgen Knap, indehaver af RM Spaantagning.


​​

OK leverer smøremidler til forskellige erhverv og industrier

 

OK leverer bla. smøreolie til disse virksomheder

Ammeraal Beltech Modular A/S (Unichains)

AROVIT

A/S Bryggeriet Vestfyen

BHJ A/S

Carlsberg Danmark A/S

Danisco A/S

FiberVisions A/S

Frem A/S

Gram Commercial

Hydro Aluminium A/S

Jyske Avistryk

Kitchn

Linak A/S

MAN Diesel & Turbo

NLMK DanSteel A/S

Nobia Denmark A/S

Pro Tech CNC A/S

Randers Tandhjulsfabrik

RM Spaantagning

Rockwool A/S

SKY-LIGHT A/S

STRANDMØLLEN A/S

ThyssenKrupp

Toms Chokolade

Valdemar Birn

Viborg Fjernvarme

Få hjælp til smøre-
midler

Hvis du har brug for hjælp, eller hvis du har spørgsmål til smøremidler, sidder vi klar til at hjælpe dig. Ring til os på 70 12 12 01 eller bestil et tilbud her