Valdemar Birn - rigtig rådgivning er altafgørende

​Valdemar Birn A/S stiller høje krav til pålidelighed og kvalitet i forhold til deres produkter. Det gælder også, når der skal vælges leverandør. Især er rigtig rådgivning altafgørende.​
Valdemar Birn har handlet smøremidler hos OK siden 2006. Tidligere var virksomheden hurtig til at skifte leverandør, hvis der opstod et problem, fordi man automatisk gav kølesmøremidlet skylden.
 
Erik Benzon, der står for den daglige vedligeholdelse af maskinerne fortæller, at man i dag er blevet bevidst om, at evt. problemer ikke skyldes kølesmøremidlerne, men udefrakommende faktorer. I tæt samarbejde med OK har Valdemar Birn fået løst forskellige problemer hen ad vejen og er kommet nærmere det optimale produkt.
 

Det perfekte smøremiddel findes ikke

Susanne Kristensen, der er laborant hos Valdemar Birn, understreger hvor vigtigt det er, at OK leverer god og ærlig rådgivning, når det gælder. Bl.a. i forbindelse med de tekniske udfordringer, der opstår.
 
- ”Støbejern er et vanskeligt produkt, som stiller særlige krav til kølesmøremidlerne. Vores rådgiver fra OK Lars Primdahl har fra starten sagt, at det perfekte smøremiddel ikke findes, men det er muligt at finde et godt kompromis. Den ærlighed sætter vi stor pris på” fortælle Susanne Kristensen.
 

 

Udfordringerne er til for at blive løst

Gennem årene har Valdemar Birn stødt på flere udfordringer. Der har bl.a. været problemer med pyritdannelser, der kan give anledning til rustdannelser. I den forbindelse har Valdemar Birn haft et tæt samarbejde med Lars Primdahl fra OK, som introducerede kølesmøremidler fra Rhenus. Gennem en lang række test og ved brug af Rhenus-ekspertviden fandt man årsagen og et kompromis, der gør det muligt at leve med problemerne.
 
- ”Det er vigtigt for os, at vi har en leverandør, som hjælper os med at løse netop den slags udfordringer, og det har vi tillid til, at OK gør”, slutter Susanne Kristensen.
 
 

Fakta om Valdemar Birn A/S

  • Valdemar Birn A/S er en af Nordeuropas største støberikoncerner med i alt 500 ansatte
  • Valdemar Birn A/S Jernstøberi og Maskinfabrik har eksisteret siden 1896
  • Valdemar Birn A/S, Holstebro: Støberiet har en årlig kapacitet på 45.000 tons støbejern, og der produceres på 5 Disamatic-anlæg
  • Størstedelen af deres produktion er til automobilbranchen
  • Maskinfabrikken bearbejder en betydelig del af dette gods. Samtidig er maskinfabrikken en af Europas største producenter af kileremskiver og koblinger.

Til BIRN-koncernen hører ud over Valdemar Birn A/S, Holstebro:
- A/S Tasso, Odense
- Uldalls Jernstøberi A/S, Vejen
- Kockums Maskin AB, Kallinge, Sverige
- Vald. Birn GmbH., Mülheim, Tyskland

Få hjælp til smøre-
midler

Hvis du har brug for hjælp, eller hvis du har spørgsmål til smøremidler, sidder vi klar til at hjælpe dig. Ring til os på 70 12 12 01 eller bestil et tilbud her