Smøremidler med god service

Hos OK finder du altid et bredt sortiment i OK-smøremidler. Vores erfarne og dygtige fagspecialister er ingeniører og teknikerer, som tilsammen har mere end 100 års erfaring med at finde de rigtige smøremidler. Det er med til at sikre, at du altid får den bedste rådgivning og sparring, når du vælger smøremidler. ​

Rådgivning

Hos OK er den individuelle og personlige rådgivning i førersædet. Vi sikrer, at smøremidlerne har de nødvendige godkendelser til dine maskiner og har fokus på løbende optimering, rationalisering og problemløsning.

Levering fra dag til dag

Når du vælger OK-smøremidler, får du også leveringssikkerhed og kvalitet. OK’s centrallager ligger fysisk i Brabrand ved Aarhus, så dine produkter er altid lige i nærheden af dig. Vi leverer fra dag til dag, og har du et akut behov, kan vi typisk levere inden for få timer.
 

OK Olieanalyse

OK’s webbaserede olieanalysesystem giver nøjagtig og lettilgængelig viden om oliens tilstand. Systemet giver dig mulighed for at optimere din produktion og mindske vedligeholdelsesomkostningerne. Du kan tilpasse intervallerne mellem olieskift, så du fremover kun behøver at skifte, når det er nødvendigt. Du får altså hurtigt en tidlig indikation af, hvad problemet og årsagen kan være.
 

 
 
 
 Få gratis smøreskema

Hos OK kan du få online smøreskema, hvor vi anbefaler hvilken type smøremiddel, du kan bruge. Du får dermed sikkerhed for, at du og dine kollegaer påfylder de rigtige produkter.
 

Træning og undervisning

Hos OK kan vi uddanne og træne dine folk. Vi tilbyder bl.a. faglige seminarer og uddannelsesforløb, så du får flest fordele med dine smøremidler.