Bedste smøremidler til metalbearbejdning

​OK’s udvalg af kvalitetssmøremidler har det hele. Og når du vælger OK som leverandør til dine maskiner og værktøjer, får du samtidig den bedste rådgivning. Vi fører alle Rhenus’ anerkendte køle- og smøremidler, som vi leverer fra dag til dag.

​Få en fast rådgiver, der kender din branche

Hos OK får du en fast kontaktperson, som du altid kan kontakte for at få teknisk rådgivning på alle niveauer – lige fra en smøreteknisk gennemgang af dine maskiner og værktøjer til udarbejdelse af individuelle smøreskemaer, optimering og rationalisering til så få smøremidler som muligt.

Rhenus lever op til de strengeste miljømæssige krav. Blandt andet kan vi tilbyde markedets eneste 100 % pH-neutrale kølesmøremiddel, som hverken indeholder aminer, borsyre eller konserveringsmidler. Ud over at være ledende inden for kølesmøremidler producerer Rhenus også smørefedt - lige fra universalprodukter til specialprodukter mod vindmølleindustrien, tog- og flyindustrien samt til fødevareindustrien.
 

Ring til os

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere smøremidler til din branche? Så ring til OK’s specialist, Lars Primdahl på 28 87 73 52, og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde dine maskiner - eller et godt tilbud.

 Lars Primdahl, Key account manager Køle- og smøremidler
Key account manager
Køle- og smøremidler
28877352
Få gode råd om Mobil smøremidler hos OK

Gode råd fra vores rådgiver

  1. Få en gennemgang af din maskinpark, så du kan optimere og føle dig sikker, når du vælger nye produkter.
  2. Det bedste tidspunkt at vurdere dine smøremidler er lige nu.
  3. Snak med os, inden du bestiller smøremidler.