Den rigtige service er problemløsning

​Vores rådgivere har sammen mere end 100 års erfaring. Du får altid en fast kontaktperson og en tilknyttet tekniker, der står klar til at hjælpe dig med det, du har brug for.

​Rådgivning

Vælger du OK som leverandør, får du altid kompetent rådgivning med i købet, fordi vi kender din branche og hverdag. Vi kan tilbyde personlig rådgivning og kompetent sparring, når du ringer til os.
 
Vi rådgiver om optimering til brugen af så få smøremidler som muligt og foreslår procesforbedringer, som typisk reducerer bearbejdningstider, forbedrer overfladefinish og forlænger dine maskiner og værktøjers levetid.


Levering fra dag til dag

Når du vælger Rhenus-smøremidler, får du sikkerhed og kvalitet. OK’s centrallager ligger fysisk i Brabrand ved Aarhus, så dine foretrukne produkter er altid lige i nærheden af dig. Vi leverer fra dag til dag, og har du akut behov, kan vi typisk levere inden for få timer.
 

Analyse af kølesmøremidler

Vi tilbyder Rhenus Olieanalyse, som er en færdig analysepakke til dine kølesmøremidler. Du får en nøjagtig og hurtig analyse af dine smøremidler, så du nemt kan foretage forebyggende opfølgning og løse aktuelle problemer med dine maskiner og værktøjer.
 
 
 
 

Individuelle smøreskema

Vi kommer gerne på besøg og udarbejder et gratis, individuelt smøreskema, hvor vi anbefaler, hvordan du bør smøre dine maskiner og værktøjer, så du bl.a. opnår den ønskede overflade. På den måde får du sikkerhed for, at du og dine medarbejdere påfylder de rigtige produkter.


Undervisning og træning

Hos OK tilbyder vi træning og uddannelse af dine folk. Vi hjælper bl.a. med faglige seminarer og uddannelsesforløb, så du får den mest optimale brug og vedligeholdelse af dine køle- og smøremidler.