OK a.m.b.a
Vej & Park i Holbæk Kommune fik optimeret smøremiddellageret

Vej og Park i Holbæk fik optimeret smøremidlerne

”Vi er gået fra tre typer af motorolier til kun at have én, der dækker alle maskinernes behov. Det gør det nemmere for medarbejderne og minimerer risikoen for fejlpåfyldninger”.

Aalborg Varme har fået mobil-tankkort

”Det, der for alvor gjorde udslaget for os, i forhold til valget af OK som leverandør, var det digitale styringsværktøj og tankkortet, som ikke er fysisk, men en integreret del af OK’s app,” fortæller Nickolai Knudsen.

Aalborg Varme er glade for OK's mobil-tankkort
Se mere om Aalborg Kommune

Aalborg Kommune får professionel rådgivning

"Det, der gør en forskel for mig i det daglige, er, at jeg kan få rådgivning og sparring hos OK,” fortæller Bjarne Svane fra Entreprenørenheden i Aalborg Kommune.

Et økonomisk og miljøvenligt alternativ

”Hos AffaldVarme Aarhus har vi gennem mange år haft OK som en stærk handelspartner på olie. Det er spændende og vigtigt for os at udvikle samarbejdet med OK på et nyt og voksende marked for vedvarende energi..."

Læs mere om den mobile varmepumpe
Læs mere om mobil-tankkort

OK's mobil-tankkort har gjort hverdagen nemmere

”Vi slipper for at bestille de fysiske tankkort og holde styr på hvem, der har dem. Hvis en medarbejder ikke er hos os mere, deaktiverer vi på få sekunder kortet...”

Solceller var en oplagt mulighed for at spare

”Det var naturligvis prisen, vi så på i første omgang. Men ud over prisen er tillid det vigtigste for os, og det har vi haft hele vejen i forhold til samarbejdet med OK. De har levet fuldt op til vores forventninger.”

Læs mere om Skive Kaserne