OK Erhvervskort får samarbejdet med TDC til at køre

​TDC og OK har taget tilløb til at samarbejde tidligere. Desværre havde OK ikke det produkt på hylden, som TDC havde behov for. Men med OK Erhvervskort fik TDC adgang til Danmarks største netværk af tankstationer, og så var samarbejdet kørende.

OK har mere end 700 tankmuligheder

Med et OK Erhvervskort i lommen er du altid i nærheden af en OK-tankstation. Med mere end 700 tankmuligheder er du altid lige i nærheden af en OK-station og sparer derved både tid og kilometer. Netop det koncept købte TDC ind i, da de blev præsenteret for OK’s Erhvervskortløsning.

Oprindeligt var kortet tiltænkt teknikerbiler i de mere tyndtbefolkede områder. Men overraskende nok er kortet blevet lige så populært i Storkøbenhavn, hvor ansatte på hovedkontoret med almindelige personbiler i stigende grad har taget kortet til sig.
 
”Det har været lidt af en overraskelse for os, at så mange med almindelige personbiler har taget erhvervskortet til sig, især i hovedstadsområdet. Det skyldes især, at OK’s tankstationer i Storkøbenhavn er særdeles velplacerede,” fortæller Steen Kamp Simonsen, der er sektionschef for Facility Management i TDC. OK er ikke ene leverandør af et erhvervskort til TDC. Der er et par andre udbydere inde i billedet.
 
”Vi kan se, at flere og flere vælger OK Erhvervskortet til på bekostning af de 2-3 andre kort, som vi også anbefaler vores ansatte. OK Erhvervskortet er især populært blandt teknikerne, fordi de slipper for at indtaste kilometerstand,” udtaler Steen Kamp Simonsen.

 

Fakta om aftalen

  • OK og TDC har en aftale om 500 erhvervskort – indtil videre
  • Mulighed for flere kort med tiden, da bestillingen af OK Erhvervskort stiger støt og roligt
  • Erhvervskortet er især blevet populært, da man slipper for at skulle taste kilometerkoden indIntet nyt er godt nyt

Med knap 2000 ansatte i TDC ser det ud til, at de 500 kort, som aftalen begyndte med, snart kan blive til mange flere. Det er både, fordi kortet lever op til forventningerne blandt brugerne, men også på grund af det øvrige gode samarbejde TDC har med OK. Det er markedschef Jesper Nørskov Hansen fra OK, der har kontakten til TDC og til Steen Kamp Simonsen. En relation, der går efter devisen: ”Intet nyt er godt nyt!”

”Egentlig vil jeg jo helst se og høre så lidt til Jesper som muligt. For så ved jeg, at det går godt, og der ikke er problemer. Vi skal helst ikke have for mange bryderier i hverdagen,” lyder det fra Steen Kamp Simonsen, som i øvrigt sætter stor pris på, at han med Jesper kun har én kontaktperson at skulle forholde sig til.

”For mig er OK lig med Jesper. Al kommunikation går gennem ham, og selvom vi ikke unødigt forstyrrer hinanden, så er Jesper meget proaktiv omkring vores aftale og udviklingen af samarbejdet, og det er jeg positiv overfor. Det er altid rart med en henvendelse, der er god for forretningen. Så gør det bestemt ikke noget at blive forstyrret,” slutter Steen Kamp Simonsen.

OK leverer ud over erhvervskort også sprinklervæske og fyringsolie til TDC og har desuden formidlet kontakt til EnergiData, der er en af OK’s datterselskaber og specialist i energioptimering.