Bestil fyringsolie helt ned til 700 liter. Vi leverer gratis.

Bestil fyringsolie nu
- vi leverer gratis til dig

Hos OK får du altid en af markedets laveste fyringsoliepriser og en fast høj rabat pr. 1000 liter, du bestiller. Du kan bestille ned til 700 liter og få leveret gratis. Tjek din pris og din rabat på vores beregner nedenfor.​ 

Du skal indtaste mellem 700 og 2500 liter.

Du skal indtaste mellem 700 og 2500 liter.

Du kan få endnu mere rabat

Din rabatkr.
Din priskr.


Jo mere du køber, jo mere får du i rabat

Når du bestiller fyringsolie hos OK, får du mindst 700 kr. i online rabat for hver 1000 liter fyringsolie du bestiller. Rabatten udregnes pr. liter, så jo mere du bestiller, jo mere får du altså i rabat. Og det er vel at mærke hver gang du bestiller!
 

Vi leverer inden for 5 hverdage

Vi leverer normalt fyringsolie inden for 5 hverdage, efter du har bestilt online.
 
Har du særlige behov eller krav i forbindelse med din levering, kan du ikke bestille online, og vi beder dig i stedet ringe til os på 78 73 11 45.
 

Akut levering

Står du pludselig i en akut situation, gør vi alt, hvad vi kan for at levere fyringsolie til dig hurtigt. Vi kan desværre ikke levere akut, hvis du bestiller online. Ring i stedet til os på 78 73 11 95.
 

Gavekort

Har du fået tilsendt et gavekort med en udløbsdato i 2013 så fortvivl ej, det er en fejl – kortet fungerer helt frem til den 30/06 2015

Har du brug for fyringsolie før nytår?

Vær opmærksom på, at fyringsolieafgiften ændres pr. 1. januar 2015, afgiften sænkes med 766,25 kr. pr. 1.000 liter (inkl. moms). Hvis du bestiller online, så leverer vi din olie inden for 5 hverdage. Så hvis du kan vente til det nye år med at bestille, så er der altså en ekstra besparelse for dig.

Har du brug for lidt fyringsolie for at være sikker på at kunne holde varmen indtil det nye år, så kan du eventuelt selv fylde lidt i tanken.
 
Hos udvalgte OK Plus-butikker har du mulighed for selv at hente fyringsolie (minimum 100 liter) og leje en trailer til at transportere det hjem. Se mere om at låne/leje en olietrailer hos OK Plus
 

Dine fordele med fyringsolie fra OK

  1. Få mindst 700 kr. i onlinerabat pr. 1000 l.
  2. Levering inden for 5 hverdage 
  3. Gratis levering (v. min. 700 l.)
  4. Tilsat sodhæmmende additiv, der giver en bedre og renere forbrænding
  5. Frostsikret ned til 20 graders frost

5 stjerner på Trustpilot:

"Det er supernemt at bestille fyringsolie fra hjemmesiden. Der er sikret en lynhurtig levering. Er supertilfreds med at have OK som min leverandør."

​Er fyringsolien frostsikret?

​OK's olie er altid i god kvalitet, og vores fyringsolie er frostsikret ned til -20 grader året rundt.

Læs hvad du kan gøre for at minimere risikoen for at olien fryser.