Hvordan finder jeg ud af, om den klub eller forening jeg ønsker at støtte, har en sponsoraftale med OK?

På Min OK under 'Profil' kan du se, om du støtter en forening eller klub. Her kan du trykke på knappen ”Tilføj sponsorklub”, hvis du endnu ikke støtter en klub eller forening. Hvis du i forvejen støtter en klub eller forening og ønsker at ændre dette, skal du trykke på ’Skift sponsorklub’.

Har du hentet OK-appen, kan du søge efter klubber og foreninger under 'Mig' og dernæst 'Sponsorstøtte'. Tryk enten på dit OK Kort, Dankort, MobilePay eller Apple Pay, så kan du søge på klub- eller foreningsnavn, postnummer eller by. Når du har fundet klubben eller foreningen, vælger du den.

Hvis du ikke kan finde den ønskede klub eller forening, skyldes det, at den ikke har en sponsoraftale med OK. Støtter du endnu ikke en klub eller forening, er du velkommen til at ringe til os på 70 10 20 3370 10 20 33 – så hjælper vi dig.

Læs mere om støt sporten