Hvordan støtter jeg lokalsporten?

Du kan støtte lokalsporten, når du tanker brændstof med dit OK Kort og via OK-appen

OK Kort: Du kan knytte en klub eller forening til dit OK Kort, så den får støtte hver gang, du tanker. Hvis du allerede har knyttet en klub eller forening til dit kort, kan du se hvilken på Min OK under menupunktet 'Profil'. Hvis du endnu ikke støtter en klub eller forening, kan du ringe til os på 70 10 20 3370 10 20 33 – så hjælper vi dig.

App: Du kan tilføje dit OK Kort i appen og se hvilken klub eller forening, du støtter. Her er det også muligt at skifte klub eller tilknytte én, hvis du endnu ikke støtter. Du vælger klub under 'Mig' og dernæst 'Sponsorstøtte', hvor du trykker på dit kort. Trykker du på 'Vælg klub eller forening' kan du søge efter den klub eller forening, du ønsker at støtte. Når du har fundet klubben eller foreningen og valgt denne, støtter du automatisk.

Det er også muligt at støtte lokalsporten, når du betaler med MobilePay, Apple Pay eller Dankort via appen - du skal blot huske at være logget ind. Du vælger, hvilken klub eller forening du vil støtte på samme måde som OK-kortet.

Læs mere om OK's app

Bonus info: Du kan fordoble støtten til din klub eller forening​, hvis du også har OK El.​​​​

Bestil et OK Kort her