Hvad består OK Klimadiesel af?

Klimadiesel består af almindelig diesel med ca. 7 % biobrændstof. Vores diesel til vejtransport er tilsat ca. 7 % biobrændstof – og det er det produkt, man som kunde får leveret rent fysisk.

Ved valg af klimadiesel topper OK op med den mængde biobrændstof svarende til et samlet indhold på i alt 25 % i de leverede mængder klimadiesel. De ekstra procenter tilsætter vi i vores lagertanke. Det vil sige, at vi erstatter indkøb af fossilt diesel med biobrændstof, når kunderne køber klimadiesel. Det reducerer udledningen af CO2.