Hvad er mængden af biotilsætning i det produkt, jeg får leveret i tanken?

Klimadiesel består af almindelig diesel med ca. 7 % biobrændstof. Det er der i forvejen i vores diesel til vejtransport – og det er det produkt, man som kunde får leveret rent fysisk. De 25 % biobrændstof styres via vores massebalance.

Det betyder, at hvis du køber OK Klimadiesel, så topper OK op med den mængde biobrændstof svarende til et samlet indhold på i alt 25 % i de leverede mængder klimadiesel. Vi erstatter altså vores indkøb af fossilt diesel med biobrændstof, når du køber klimadiesel, og på dem måde reducerer vi udledningen af CO2.