Hvis produktet vi får, indeholder 7 % biobrændstof, hvor er de sidste 18 % ud af de 25 % så?

Ved valg af klimadiesel topper vi op med den mængde biobrændstof svarende til et samlet indhold på i alt 25 % biobrændstof. De ekstra procenter tilsætter OK i sine lagertanke. Det vil sige, at OK erstatter indkøb af fossilt diesel med biobrændstof, når kunderne køber klimadiesel. Dette reducerer udledningen af CO2.