Hvorfor skal jeg købe klimadiesel?

OK's klimadiesel er godt for klimaet. Det reducerer udledningen af CO2. Når du køber klimadiesel hos OK, er du med til at reducere udledningen af CO2 med ca. 19 % i forhold til diesel uden biobrændstof og med ca. 14 % i forhold til vores almindelige transportdiesel, hvor der er tilsat 7 % biobrændstof. Man kan anvende produktet til alle typer køretøjer med dieselmotorer, da klimadiesel overholder den gældende standard for diesel, DS/EN 590.