Jeg bruger i dag Off Road diesel – kan jeg bruge klimadiesel?

Ja, det kan du. Der vil blive udleveret transportdiesel med ca. 7 procent biobrændstof rent fysisk. Vi topper op med en mængde biobrændstof, svarende til et samlet indhold på i alt 25 procent. De ekstra procenter tilsætter OK i vores lagertanke. Det vil sige, at vi erstatter indkøb af fossilt diesel med biobrændstof, når kunderne køber OK Klimadiesel. Det reducerer udledningen af CO2.

Man skal dog være opmærksom på, at diesel med biobrændstoffer, skal anvendes i den periode, det er indkøbt, da sammensætningen af biobrændstoffer ændres i løbet af året. Dette betyder for eksempel, at maskinerne ikke bør overvintre med brændstof indkøbt i sommerhalvåret.