Vi oplever i øjeblikket ekstraordinært mange telefonkald til vores kundeservice. Der kan derfor være længere ventetid end normalt. Læs mere

Hvordan finder jeg min nærmeste OK Truck Diesel-tankstation?

Har du en smartphone kan du i App Store og Google Play downloade OK's gratis app til erhvervskunder. Så kan du få vist vej til din nærmeste OK-tankstation.

Alternativt kan du klikke på knappen herunder for at få vist et kort over OK's Truck Diesel-tankstationer.​​

Find OK Truck Diesel-stationer