Jeg er flyttet og skal have ændret min adresse på mit OK Truck Diesel-kort, hvad gør jeg?

Har OK dit korrekte cpr-/cvr-nummer i vores system, modtager vi automatisk besked via cpr-/cvr-registret, når du ændrer din adresse.

Alternativt kan du meddele os din adresseændring

  • Telefonisk på 89 32 25 4089 32 25 40
  • Via e-mail til ok@ok.dk
  • eller pr. brev til nedenstående adresse:

OK a.m.b.a.
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J

Læs mere om OK Truck Diesel-kort

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem