Jeg er flyttet og skal have ændret min adresse på mit OK Truck Diesel-kort, hvad gør jeg?

Har OK dit korrekte cpr.-/cvr.-nummer i vores system, modtager vi automatisk besked via cpr.-/cvr.-registret, når du ændrer din adresse.

Alternativt kan du meddele os din adresseændring telefonisk på 89 32 25 40, eller via e-mail til ok@ok.dk eller pr. brev til nedenstående adresse:

OK a.m.b.a.
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J