Hvorfor skal jeg betale til mit gamle naturgasselskab, når jeg får naturgassen fra OK?

​Når du vælger at få din naturgas leveret fra OK,​ skal du betale for selve naturgasforbruget, transmission og lagerlejen, hos OK.

Alle andre afgifter vil blive opkrævet af dit lokale distributionsselskab.

Priserne på gas som kan ses her på hjemmesiden, er inklusiv transmission og lagerleje.