OK støtter også handicapidræt

Sponsor og samarbejdspartner

Igennem mange år har OK været engageret som sponsor og samarbejdspartner i Parasport Danmark, der organiserer handicapidrætten i Danmark.

Parasport Danmark er et specialforbund

De hører under Danmarks Idræts-Forbund med ca. 400 medlemsklubber, som tilsammen udgør ca. 13.600 medlemmer. Parasport Danmarks klubber tilbyder aktiviteter inden for mere end 30 idrætsgrene og rummer alle idrætsgrene både på bredde- og eliteniveau.

Samarbejdet medfører, at OK er med, når store handicapidrætsstævner afvikles på dansk grund.

OK støtter handicapidrætten

Vi støtter de Paralympiske lege, træningslejre og stævner

Støtten til handicapidrætten går derfor både til bredden og eliten. Igennem medlemskab i Team Parasport er vi med til at støtte handicappede idrætsudøveres deltagelse i både de Paralympiske Lege og deres forberedelser i forbindelse med træningslejre og andre internationale stævner.

OK støtter handicapidrætten

Vi sikrer udstyr og bedre træningsforhold

Samtidig kommer sponsoratet også breddeidrætten rundt omkring i Danmark til gode, ved at sikre udstyr og bedre træningsforhold for handicappede idrætsudøvere.

OK støtter handicapidrætten

Vi støtter også

I forlængelse af vores medlemskab i Parasport Danmark var OK også stolt sponsor af Dansk Døve Idrætsforbund og Special Olympics Idrætsfestival 2018.

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem