Trafiksikkerhed i Øjenhøjde

Med mange tankvogne på vejene hver dag, vil vi gerne medvirke til at øge trafiksikkerheden. Det gør vi blandt andet gennem den landsdækkende kampagne Trafiksikkerhed i Øjenhøjde.

Pas på i trafikken

Sammen med en række partnere kører OK ud til skoler og fortæller børn om, hvad de skal være opmærksomme på i mødet med store lastbiler.

Kampagnen henvender sig til børn i 3.- 5. klasse, og skolebesøgene afvikles hvert forår. Siden kampagnestarten i 2004 har mere end 90.000 børn modtaget undervisningen.

Børn og lastbil

Børnene bag rattet

Formålet med besøgene er at give børnene en bedre forståelse for, hvordan man bliver mere trafiksikker i mødet med store lastvogne.

Trafikundervisningen foregår først i klassen og bagefter omkring lastbilen i skolegården.

Børn og chauffør i lastbil

Pas på de kritiske zoner

Vi uddanner målrettet vores chauffører i trafiksikker kørsel – men jo mere børnene ved, jo bedre. På skolerne kan vi både fortælle og vise, hvordan de hjælper chaufføren og i særdeleshed sig selv ved ikke at opholde sig i de kritiske zoner omkring lastbilen.

Børn og lastbil

Bag kampagnen

Trafiksikkerhed i Øjenhøjde kører i 2018 på 15. sæson og er et samarbejde mellem partnerne Dansk Transport og Logistik (DTL), 3F Transport-gruppe, Volvo Lastvogne Danmark A/S, Danske Fragtmænd A/S, Børneulykkesfonden, Codan Forsikring og OK.

Læs mere om Trafiksikkerhed i Øjenhøjde her

Børn og lastbil

For yderligere information kontakt:

 

Steffen Toft Spiele

CSR og kommunikation

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem