Hydraulikolie forlænger skifteintervaller

Mobil DTE20 Ultra er en del af hydraulikolieserien fra Exxon Mobil. Det er en højtydende hydraulisk olie, som er egnet til indendørs hydraulik og kan bruges i flere industrisegmenter,herunder plaststøbning, hvor maskinerne typisk har mange driftstimer – her vil den være særligt velegnet.

”Den nye hydraulikolie ”DTE20 Ultra” afløser den tidligere ”DTE20” fra Mobil. Ud over navneændringen, er der sket en række opdateringer på olien som en del af en naturlig udvikling af produktet,” siger Flemming Søren Jensen, som er smøreolietekniker hos OK.

Han nævner, at den nye DTE20 Ultra-serie er fuldt blandbar med den eksisterende Mobil DTE20-serie.

Fordobler levetid
”DTE20 Ultra er særlig egnet til højtydende udstyr, som kræver lidt ekstra af hydraulikolien,” siger Flemming Søren Jensen.

Det, han især fremhæver ved DTE20 Ultra-serien, er egenskaberne, som giver mulighed for længere olieskifteintervaller – helt op til en fordobling af oliens levetid.

”Det betyder selvfølgelig meget for vores kunder, hvis de kan køre helt op til det dobbelte af, hvad de plejer, inden olieskift. Vi ser også, at den nye hydraulikolieserie blandt andet forbedrer korrosionsbeskyttelsen, har god demulgeringsevne og keep-clean egenskaber,” siger Flemming Søren Jensen.  

Tests viser, at DTE20 Ultra har en særlig evne til at holde maskindelene, den kommer i kontakt med, rene. Filtrer holder sig også rene i længere tid.

”Olien kan fås i forskellig viskositet og kan hjælpe med at vedligeholde og beskytte udstyret,” siger Flemming Søren Jensen.

”Det er med andre ord en hydraulikolie, som vi har høje forventninger til, og vi forventer, at den vil blive taget godt i mod på markedet,” siger Flemming Søren Jensen.

Han peger til sidst på, at DTE20 Ultra serien kan anvendes bredt. Derfor vil man kunne rationalisere og optimere antallet af hydraulikolier på lageret, da en hydraulikolie fra den nye serie kan bruges til en lang række applikationer.

7. jul. 20
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab med hovedsæde i Viby J
  • OK tæller udover moderselskabet også datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Plus. Hele koncernen beskæftiger mere end 2.200 personer
  • Koncernresultatet for 2019: Omsætning: 9,9 mia. kroner. Resultat før skat: 586 mio. kroner
  • OK omfatter mere end 670 tankstationer, knap 200 vaskehaller (svanemærkede) samt 75 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.
  • OK er landsdækkende leverandør af benzin, diesel, transportdiesel, fyringsolie, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser og er en af landets største leverandører af varmepumper.
  • OK har tre biogasstationer og fire brinttankstationer
  • Foruden energiprodukter sælger OK mobiltelefoni og forsikringer

Relaterede fotos

Download fotos til brug i dit pressemateriale

Anne Dyrholm
Presseansvarlig
top