OK advarer mod falsk SMS

Energiselskabet OK har i den seneste times tid fået flere henvendelser fra personer, der har modtaget en SMS om, at 'de har oplyst forkert adresse ifb med, at de har modtaget et gavekort på 500,-' Beskeden er efterfulgt af et link, hvor man kan svare på spørgsmål om bla. brændstof. 

OK har IKKE udsendt denne SMS, og der er således tale om svindel. Indtil nu har ingen kunder klikket på linket, og vi fraråder, at man gør det. Linket leder ind til en hjemmeside, hvor kunden bliver bedt om at svare på spørgsmål om bla. brændstof. (Flere billeder vedhæftet fra hjemmesiden) 

OK opfordrer til, at man sletter beskeden. Den har intet med OK at gøre. 

25. jun. 18

Om OK:

  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab med hovedsæde på Åhave Parkvej i Viby J og beskæftiger cirka 600 medarbejdere.
  • OK tæller udover moderselskabet OK også datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Plus. 
  • OK omfatter mere end 660 tankstationer, 132 vaskehaller samt 72 Truck Diesel stationer, hvor vognmænd kan tanke døgnet rundt, fordelt over hele landet.
  • OK er landsdækkende leverandør af benzin, diesel, transportdiesel, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser.
  • Foruden energiprodukterne sælger OK også mobiltelefoni og forsikringer. 
top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem