Hvor kan jeg se, om jeg støtter sporten med mit OK Benzinkort?

​Det kan du ved at logge ind på Min OK og først klikke på 'Profil' og så derefter på 'Min sponsoraftale'.

Her vil du kunne se, om du støtter sporten og hvilken klub eller forening du støtter, når du tanker på dit kort.

Støtter du endnu ikke en klub, kan du her vælge hvilken klub, du vil støtte.

Log ind på Min OK