Hvordan får jeg bonus fra Coop?

Hvis du tanker hos OK, når der er Coop bonus-kampagne og husker at indlæse dit Coop medlemskort, så får du bonus. Du får 25 øre pr. liter i bonus.

​For at optjene bonus med dit OK Benzinkort​, er det vigtigt, at du først indsætter dit Coop-kort i standeren, inden du indsætter dit betalingskort.

Du kan også vælge at betale med OK's app. I appen kan du registrere dit Coop-kort én gang, så får du automatisk bonus.

Den bonus, du har optjent ved at tanke hos OK, bliver tilskrevet onsdag i den efterfølgende uge og kan ses på Coops medlemsside.