Hvorfor får jeg ikke rabat på mit benzinkort?

​Det er dyrt og omkostningstungt at administrere rabatter på benzinkort.

Hos OK har vi i stedet valgt at sætte prisen ned for alle - uanset hvordan du som kunde vælger at betale.

Når du tanker hos OK, sparer du altid penge på benzin og diesel i forhold til listeprisen hos selskaber med servicestationer. OK's tankstationer er nemlig billigere at bygge og drive, fordi de er ubemandede.