Hvorfor er der kun oktan 100 på anlæg i København og Nordsjælland?

Vi vil gerne tilbyde de produkter, som vores kunder efterspørger, og derfor tester vi nu oktan 100 på udvalgte stationer. De 41 stationer, hvor produktet testes af, er bl.a. valgt på grund af distributionsmulighederne og potentialet.

Vi vurderer løbende efterspørgslen på produktet og vurderer, om det skal udbredes til flere stationer.