Kan jeg registrere mit Coop medlemskort i Min OK, så jeg ikke skal huske det for at få bonus?

​Nej, det kan du desværre ikke. Vi vælger at følge Coops model for optjening af bonus fra butikkerne. Det vil sige, at dit Coop-medlemskort registreres ved hvert køb på tankstationen.

Men du kan registrere dit Coop-kort i OK’s Tank & Betal-app. Når du har gjort det én gang, vil du fremover automatisk få bonus, når der er kampagne og du betaler med OK's app. Så behøver du ikke længere huske dit Coop-medlemskort.

Læs mere om appen her​