Hvor lang tid kan jeg få OK Benzinkortforsikring til at betale mit benzinforbrug?

OK Benzinkortforsikring dækker maksimum 12 ydelser for en arbejdsløshedsperiode, og samlet i alt 36 ydelser.

Efter en arbejdsløshedsperiode, skal du igen have været i arbejde som fastansat lønmodtager i en sammenhængende periode på mindst 6 måneder med mindst 16 timer om ugen uden udbetaling af forsikringsydelser fra denne gruppeforsikring, for at være berettiget til ny udbetaling af forsikringsydelser. Der påbegyndes derved en ny udbetalingsperiode af maksimalt 12 ydelser.

Læs mere om OK Benzinkortforsikring