Hvor lang tid kan jeg få OK Benzinkortforsikring til at betale mit benzinforbrug?

OK Benzinkortforsikring dækker maksimum 12 ydelser for en arbejdsløshedsperiode, og samlet i alt 36 ydelser.

Efter en arbejdsløshedsperiode, skal du igen have været i arbejde i minimum 6 måneder for at være berettiget til en ny dækningsperiode med OK Benzinkortforsikring.

Læs mere om OK Benzinkortforsikring