Kan jeg få forsikringsydelser udbetalt fra OK Benzinkortforsikring, hvis jeg tager et midlertidigt arbejde?

Hvis vi udbetaler forsikringsydelser fra OK Benzinkortforsikring på grund af ufrivillig arbejdsløshed, har du ret til at tage midlertidigt arbejde og efterfølgende få yderligere ydelser på dit OK Benzinkort betalt.

Hvis dit midlertidige arbejde er mere end 3 måneder og mindre end 12 måneder, skal du skriftligt meddele os det, før du påbegynder det midlertidige arbejde.

Vi udbetaler ikke forsikringsydelser for den periode, hvor du er i arbejde og ikke er berettiget til dagpenge.

Imidlertid vil forsikringsydelserne på gru​nd af ufrivillig arbejdsløshed fortsætte efter afslutningen af det midlertidige arbejde, når der foreligger dokumentation for en ny periode med 30 sammenhængende hele dages arbejdsløshed.

Læs mere om OK Benzinkortforsikring