Kan jeg tegne en OK Benzinkortforsikring, hvis jeg er ansat i fleksjob eller som vikar?

Nej, det kan du ikke.

En OK Benzinkortforsikring er et tilbud til personer, som er ansat som lønmodtagere, og i tilfælde af arbejdsløshed skal du kunne stå til rådighed for det almindelige danske arbejdsmarked.

Kontrakt- og vikaransatte har kendskab til kommende arbejdsløshed, og kan derfor ikke tegne OK Benzinkortforsikring.

Læs mere om OK Benzinkortforsikring