Kan jeg tegne OK Benzinkortforsikring, hvis jeg allerede ved, jeg bliver arbejdsløs?

Du kan ikke tegne en OK Benzinkortforsikring, hvis du har kendskab til eller burde have haft kendskab til kommende arbejdsløshed før du tegner OK Benzinkortforsikring.

Hvis du har fået varsel om, at hele virksomheden lukker om ca. to år, har du kendskab til kommende arbejdsløshed, og kan derfor ikke tegne forsikringen. Det gælder også, selvom du ikke er opsagt endnu.

Læs mere om OK Benzinkortforsikring