Skal vi betale dobbelt præmie for OK Benzinkortforsikring, hvis vi har to OK Benzinkort?

Med en OK Benzinkortforsikring skal der betales en præmie for hver forsikret person. Hvis 2 personer ønsker at være forsikrede, skal der betales 2 præmier.

Uanset antallet af benzinkort, så er det kontoen, der er forsikret. Du vælger selv, hvem der skal forsikres med OK Benzinkortforsikring.

Læs mere om OK Benzinkortforsikring