Hvilket forsikringsselskab samarbejder OK med?

​OK samarbejder med forsikringsselskabet First Marine A/S, Nytorv 3, 1450 København K, om at tilbyde børneulykkesforsikring. First Marine er den danske repræsentant, også kaldet Coverholder, for Lloyds of London.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem