Hvornår og hvordan kan jeg opsige min OK Børneulykkesforsikring?

Du kan til enhver tid opsige OK Børneulykkesforsikring skriftligt med mindst 1 måneds varsel til en præmiebetalingsdag.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem