Kan jeg få udbetaling fra OK Lønforsikring, hvis jeg bliver opsagt, fordi jeg siger nej til væsentlige ændringer i mit ansættelsesforhold?

Ja, det kan du.

Hvis du bliver fyret med dit normale opsigelsesvarsel, fordi du siger nej til ændringer i dit arbejdsforhold, som du ikke har pligt til at acceptere, så er du ikke selvforskyldt ledig og får derfor ikke karantæne i A-kassen. Det betyder også, at du kan få udbetalinger fra OK Lønforsikring.

Få råd til brændstof - selv uden job. Læs mere om OK Benzinkortforsikring

Læs mere om OK Lønforsikring