Hvad er nyt i Min OK?

Udover at vi har ændret udseendet på Min OK, er der også kommet en række nye funktioner til, som vi håber, du vil synes om.

Vi har opdelt kontobevægelser i ’Tankninger, vask mv.’ og ’Faktura og betaling’
Selvom de hænger meget sammen, har vi valgt at lave denne opdeling, så det er hurtigt og nemt for dig at danne overblik over både dine køb med dit OK Benzinkort og dine fakturaer.

Se din optjente bonus fra Coop
Du kan nu også se din optjente bonus fra Coop, når du er logget ind på Min OK. Det gør du under ’Tankninger, vask mv.’. Her kan du folde den pågældende tankning ud ved at trykke på den lille pil, og her kan du så se, hvor meget du har optjent i bonus fra Coop. Du kan også se din bonus på din online kvittering.

Hjælpesektionen har fået en søgefunktion
Nu er det blevet meget nemmere at finde svar på dine spørgsmål. Vores hjælpesektion har nemlig fået en søgefunktion, så du hurtigt og nemt kan søge efter svaret på dit spørgsmål.

Andre nye funktioner:

• Når du bestiller et ekstrakort, kan du tilknytte en e-mail-adresse til kvitteringer med det samme
  • Du kan se, om dit OK Fri Vask-abonnement er på pause
  • Genbestilling af fyringsolie via Min OK er blevet meget nemmere
  • Nu kan du selv tilføje, skifte eller afmelde en sponsoraftale, når du er logget ind på Min OK
  • Se din sponsoraftale under ’Min elaftale’ – her kan du nu også skifte sponsoraftale