Er der begrænsninger på mit mobilabonnement i udlandet?

​Ja, det er der. Over en fire måneders periode, må du maksimalt opholde dig i et andet EU- eller nordisk land i halvdelen af tiden.

Hvis ikke du overholder den regel, bliver du opkrævet det til enhver tid tilladte roaming-tillæg.

Desuden gælder din EU-pakke ikke skibe eller færger og du skal være opmærksom på, hvordan du bruger din mobiltelefon ved landegrænser mod ikke-EU-lande.

Læs mere om hvad du skal være opmærksom på med en EU-pakke