Er du tilmeldt Automatisk pakkebetaling og har fået nyt betalingskort?

Hvis du er tilmeldt Automatisk pakkebetaling hos OK Mobil, skal du være opmærksom på at undgå at få spærret din telefon, når du har fået nyt betalingskort. Derfor skal du husk at opdatere dine kortoplysninger på Min OK Mobil.

Dit gamle betalingskort spærres efter nogen tid, derfor kan der ikke trækkes penge som normalt, og du risikerer derfor at mobilabonnementet hos OK Mobil lukkes ned.

Når du er logget på Min OK Mobil, kan du klikke på 'Tank taletid og data' og dernæst 'Automatisk pakkebetaling' – her kan du ændre dine kortoplysninger.

Log ind på Min OK Mobil