Kan jeg støtte sporten uden et OK Kort?

Ja, du kan også støtte sporten uden et OK Kort.

Hvis du ikke har et OK Kort, kan du hente OK's app. Så kan du støtte sporten, når du betaler for din tankning hos OK med MobilePay, Apple Pay eller Dankort via appen - du skal blot huske at være logget ind i appen.

Du kan selv vælge, hvilken klub eller forening du vil støtte, når du tanker med OK's app. Du vælger klub eller forening under 'Mig' og dernæst 'Sponsorstøtte', hvor du trykker på MobilePay, Apple Pay eller Dankort.

Trykker du på 'Vælg forening' kan du søge efter den klub eller forening, du ønsker at støtte. Når du har fundet klubben eller foreningen, vælger du denne.

Læs mere og hent appen her