OK anbefaler varmepumpen

​For de fleste familier er varmebudgettet en stor udgift i en travl hverdag. Vi har samlet syv gode grunde til, hvorfor du skal overveje en varmepumpe fra OK som opvarmningsform. Der er nemlig mange penge at spare.

1

Du sparer op til 50 % på din varmeregning med en varmepumpe fra OK. Penge, som du kan bruge på alt muligt andet. I de fleste familier svarer det til, at du typisk sparer mellem 10-15.000 kr. om året, når du skifter fra oliefyr eller gaskedel. Har du elradiatorer derhjemme, er gevinsten endnu større.

Prøv vores beregner: Så meget sparer du

Hos OK får du altid professionel rådgivning

2

Vælger du en varmepumpe, gør du en forskel for miljøet. Derfor får du et energisparefradrag på op til 10.000 kr., som du kan fratrække prisen – uanset om du køber kontant eller foretrækker finansiering med lån eller leasing hos OK.

Se dine finansieringsmuligheder

Hos OK får du rådgivning til valg af varmepumpe

3

Du behøver ikke at bekymre dig om varmen de kommende 15–20 år, fordi vores varmepumper fra Vølund er vedligeholdelsesfrie og meget driftssikre.

Læs mere om varmepumper fra Vølund

Få god rådgivning om varmepumper hos OK

4

Luft til vand-varmepumpen er måske ikke lige så kendt som jordvarme, men den er mest velegnet til de fleste boliger. Den er billigere at få installeret. Og så slipper du for al gravearbejdet med en luft til vand-varmepumpe, fordi du ikke skal have jordslanger i haven.

Læs mere om luft til vand-varmepumper her 

Installation af varmepumpe | OK

5

Hvis du skifter fra fossile brændstoffer som fyringsolie, får du reduceret din elafgift med 82 øre/kWh. Selvom den ikke er 100 % CO2-neutral, er varmepumpen markedets mest miljøvenlige varmekilde i dag.

Få overblik over tilskud og fradrag

6

Når du leaser din varmepumpe hos OK, får du automatisk 10 års garanti. Vi klarer nemlig alt det praktiske og eventuelle reparationer i hele leasingperioden, så du ikke behøver at bekymre dig om noget.

Læs om OK Varmepumpe Leasing

7

Hos OK kan du også få varme på abonnement. Det hedder OK Nærvarme. Det betyder, at du får alle varmepumpens fordele, uden du behøver investere i en varmepumpe.

Læs mere om OK Nærvarme

Ring på 89 32 25 2889 32 25 28

Uanset hvor du er i dine overvejelser, så book et uforpligtende møde med OK. Vi hjælper dig med at finde den varmeløsning, der passer bedst til dig og dine behov.

Få rådgivning om varmepumper

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem