AdBlue fra OK

OK sælger AdBlue fra anerkendte producenter, hvilket blandt andet betyder, at produktet altid er helt rent. Den gode kvalitet betyder bl.a., at urea-koncentrationen i OK’s AdBlue faktisk er på 32,5 %. ​​​​​​
Tank AdBlue hos OK
Dag til dag
levering

Fordele ved AdBlue

  1. Du kan tanke AdBlue på en lang række OK Truck Diesel-stationer
  2. AdBlue fås i 10-liters dunke, 210-liters tromler eller 1000-liters containere
  3. En 10-liters dunk med AdBlue er en god nødløsning, hvis du skulle løbe tør
  4. Reduktion af skadelige udstødningsgasser
  5. Vi leverer hurtigt fra dag til dag

OK AdBlue 10-liters dunk

Med en 10-liters dunk i lastbilen eller mejetærskeren har du altid AdBlue nok til at få dig til nærmeste tankstation. Dunken er let at håndtere og bliver leveret med en lang, bøjelig tud.
 

OK AdBlue 210-liters tromle eller 1000-liters container

Foretrækker du at tanke, inden du kører hjemmefra, så er vores 210-liters tromle eller 1000-liters container oplagt. Containeren er af plastic og måler 1 kubikmeter.
 

Få dit tilbehør samme sted

Hos OK kan du også få alt i tilbehør. Uanset om du har brug for en pumpe til din tromle og container, pistol eller slange, så kan du altid bestille tilbehør samme sted, som du bestiller din AdBlue.

Tank AdBlue hos OK


 

Levering fra dag til dag

Vi leverer fra dag til dag fra vores lager i Fredericia. Når du vælger OK, får du god kvalitet og sikkerhed.
 

Medejerskab

Hos OK arbejder vi altid for, at du som kunde får gode priser, rigtig rådgivning og skræddersyede løsninger. Når du er medejer af OK, får du endnu flere kontante fordele. For at få del i OK skal du investere 15 kr. pr. 5.000 kr. (ex. moms og afgifter), som du forventer at købe ind for årligt. Du hæfter udelukkende for dit eget indskud. 
 

OK er Femern Service Partner og klar til at hjælpe dig med diesel – uanset om du arbejder til lands eller til vands ved Femern Bælt.

Gå på Min OK fra mobilen

På Min OK kan du genbestille produkter, tjekke dine seneste tankninger og evt. spærre kort direkte fra din mobil

Vil du være medejer af OK?

OK er et 100 % dansk selskab ejet af mere end 13.000 kunder og forhandlere. Som medejer får du indflydelse på OK's udvikling, stemmeret til din lokale kreds og - ikke mindst - økonomiske fordele.